Dagstur med båt på Mallorca

Dagscharter med Navegara

Om ni inte bokar en veckocharter med segelbåt men ändå känner att ni vill aktivera er utomhus och gärna uppleva en annan del av Mallorca, så är en dagsutflykt med båt ett underbart alternativ. En dagstur med speedboat, motorbåt, segelbåt, eller en stor katamaran för de större sällskapen, är alla valbara för en dagscharter. Utgår ni ifrån Palma så seglar ni antingen sydöst mot Cala Blava regionen eller sydväst mot Illetas eller Portals Vells. Vi har även underbara dagsturer med segelbåt eller motorbåt från Port de Sòller, Port Adriano, Porto Colom m.fl.

En dagsutflykt med Navegara kan se ut på följande sätt:

#Borda båten kl. 10:00 och träffa skippern för en säkerhetsgenomgång. Avnjut sedan en välkomst drink och slappna av på båten.

#10:30 är det avfärd. Lägg sedan ankar i den underbart vackra, lugna och skyddade viken Portals Vells. Här kan ni välja på många aktiviteter såsom simning, snorkling vid grottorna, åka wakeboard eller bara sola på däck med musik strömmande från båten.

#13:00 åker ni till Illetas för lunch. Här väljer ni själva om ni vill äta på tapas på båten eller om ni vill äta på restaurang. Med utombordaren kör vi er ända in till strandkanten så att ni kan gå iland och avnjuta lunchen. Efter lunch får ni slappna av på båten och njuta av den underbara naturen och upplevelsen ni får vara med om. En svalkande simtur och sedan ett kallt glas cava efter det och ni kommer må som ni förtjänar.

# Ca 17:30 bär det av mot hemmahamnen som ni når senast klockan 19:00 för solnedgång och avfärd mot hotellet.

Leave a Reply