Hyra båt på Mallorca

Hyra båt på Mallorca

Bavaria MallorcaMallorca är en fantastiskt ö att utgå från när ni önskar att upptäcka Mallorca, Ibiza, Menorca och kringliggande öar samt medelhavet. Vill ni ha en aktiv semester med vind i håret och fladdrande segel på ett böljande turkostblått varmt medelhav, så är det ett fantastiskt alternativ att hyra en båt med utgångspunkt från till exempel Palma de Mallorca. Ombord på båten finner ni samma komfort som på vilket mångstjärnigt hotell som helst, bara att det gungar lite samt att ni har havet som granne. Men likväl som det är en aktiv semester att segla så går det att ankra i någon utav mångfalden av lugna vikar, långt ifrån de populära turistresorten och orterna på Mallorca. Mallorca är mycket lätt att bli förälskad i, fantastiska långgrunda sandstränder som Es Trenc, vikar som Portals Vells, branta kustremsor och många grottor som går att lägga till vid och undersöka.

Lägga till i Palma de Mallorcas hamn

mallorca 13Önskar ni att gå i land under båtturen så är Palma de Mallorca en underbar stad med ett stort varierat utbud, både vad det gäller shopping, kultur och gastronomiska upplevelser. Det är inte undra på att flera miljoner turister besöker Palma de Mallorca och Mallorca årligen då det förutom sitt rika utbud också har en fantastisk lokalisering mitt i medelhavet.

 Segla med besättning

518819-1680x1050Att hyra motorbåt, segelbåt eller katamaran är ett fantastiskt alternativ att semestra på, är ni vana seglare så kanske ni önskar att segla själva. De med mindre erfarenhet eller ingen kan självklart också ge sig ut på havet men då är det tryggt att ha med sig en kapten som kan både båten och farvattnet, samt kan guida er till alla smultronställen. Även om ni är vana seglare och båtfolk så kanske även ni önskar att ha med en kapten som gör jobbet medan ni kopplar av av njuter av resan.

 Hyra båt med Navegara

mallorca 10Att hyra en båt från Navegara, innebär inte enbart att ni kan prata svenska med oss utan även att vi gör vårt yttersta under hela bokningsprocessen och under resan för att tillgodose era önskemål och gör just er båtresa så bra som bara är möjligt när ni hyr båt med oss.

Leave a Reply