Bröllop på Mallorca

Bröllop på Mallorca

starfish-183313_1920Mallorca är en helt fantastisk ö och en perfekt destination att vigas på. Mallorca har en stor variation i både stil och natur och det finns hundratals helt ljuvliga platser att ha ett bröllop på. Önskar ni ett mer traditionellt bröllop så finns det många gamla kyrkor att vigas i, vill ni vigas på en strand eller i en Finca ute på landsbygden så går det också. Om ni önskar att gifta er helt privat, elegant och unikt så kan vi verkligen rekommendera att vigas på en yacht.

Bröllop på en båt

Att vigas på en båt eller lyxyacht är ett otroligt romantiskt och privat alternativ. På båten finns endast ni och era inbjudna gäster och allt går att arrangera som mat, dryck, dekorationer, musik, fotografer, hår och smink. Bröllopfesten och bröllopsnatten kan fortlöpa långt in på småtimmarna.

På Mallorca vimlar det att stora yachter och de går att boka lång tid i förväg.

Om ni gifter er på stranden eller vid kusten kan vi verkligen rekommendera att ni gör en storslagen entre från havs i en snabb motoryacht.

Smekmånad på en båt

snorkla på MallorcaVad kan vara mer romantiskt än att segla eller åka båt med sin fru eller man. Tänk er att vakna upp till ett lugnt hav och ta ett dopp före frukost. Snorkla i kristallklart vatten i Mallorcas många vikar, lapa sol och dricka drinkar på vackra sandstränder och på kvällarna gå i land och äta underbar mat i någon av Mallorcas fantastiska restauranger.  Om inte för hela smekmånaden så är detta absolut ett alternativ för en weekend eller en vecka under er romantiska resa.

Leave a Reply