Mallorcaguide.se logga

Mallorcaguide.se lanseras!

På Mallorca är det ständigt nya saker på gång. Alltid är det någon ny restaurang, en ny upplevelse eller en vingård vi vill besöka eller ha mer information om.

Mallorcaguide.se vill att alla ska få chansen att ta del av allt detta genom att vara den mest kompletta guiden om Mallorca för svenskar. Mallorcaguide.se är en hemsida som drivs av svenskar som är bosatta på Mallorca. Som för många andra har Mallorca tagit oss med storm och vi stortrivs med livet på ön.

På Mallorcaguide.se finner ni allt från inspiration till relevant och aktuell information om Mallorca. Att göra på Mallorca är en väldigt bred och informationsrik kategori.

På Mallorcaguide.se står det:

Är du en inbiten vandrare, cyklist eller klättrare så delar du samma intresse som de hundratusentals turister som kommer till Mallorca årligen. För barnfamiljen finns det vattenland, lekplatser, zoo, akvarium och mycket barnvänliga sandstränder.

Den innehåller bland annat information om golf, shopping, barn & familj, hälsa & skönhet, sport & fritid samt aktiviteter till havs.

Beach clubs, nattklubb & bar samt caféer finns under kategorin Äta & dricka, tillsammans med restauranger, vingårdar och lite annat smått och gott.

Från hemsidans Äta och Dricka står det;

Palma i all ära men det finns mer att utforska av denna ö som har med mat och dryck att göra. Vill ni uppleva det genuina Mallorca med matupplevelser från förr så bege er med bil på små grusvägar till gamla finkor och små bergsbyar för upplevelser ni länge kommer att bära med er.

På Mallorcaguide.se kan man dessutom söka på vad som finns i ett specifikt geografiskt område på Mallorca. Även våra hotell är indelade på detta sätt och likaså alla vackra stränder som ön har att erbjuda.

Mallorcaguide.se bjuder även på kultur och historia under kategorin sevärdheter och sist men inte minst kommer det att finnas tips på aktuella saker att göra men även sådant som tipsas om från redaktionen. Palma de Mallorca är en av Europas hetaste och trendigaste städer just nu och det går aldrig att få för mycket information om denna guldklimp.

Palma de Mallorca är även fyllt med barer och uteställen. Än en gång så är det La Llonja och Santa Catalina som har ett brett utbud. Även hamngatan Paseo de Maritimo är fylld av olika barer och uteställen som ligger vägg i vägg. Något längre västerut ligger Pacha och Titos, som är de två största nattklubbarna på Mallorca. Musiken pumpas ut natten lång och dansgolven är fulla om sommaren med partyglatt folk till gryningen. I Santa Catalina finner ni bland annat den svenskägda baren Havannah och det populära utestället Cuba mitt emot.Önskar ni att festa där Palmaborna är, sök er då till området öster om Placa Major.

Som företagare på Mallorca går det alldeles utmärkt att annonsera på Mallorcaguide.se. Alla är välkomna att höra av sig med synpunkter eller om man skulle vilja bidra till guiden, då den ständigt kommer att uppdateras och fyllas på med nytt material.

Kul med en ny och uppdaterad Mallorca guide!

Leave a Reply